ONZE THERAPEUTEN

Stijn Van Dessel

"Al van jongs af aan ben ik geïntrigeerd door het menselijke functioneren, zowel op medisch als op psychosociaal vlak. In 2022 studeerde ik af aan de Universiteit Antwerpen, met als specialisatie “Neurologische aandoeningen”.

De werking van het brein in relatie tot het bewegend lichaam vind ik enorm fascinerend.

De mechanismen hierachter zijn complex en net daarom interessant om onder de loep te nemen. Binnen de neurologische revalidatie stuit men op multidimensionele problemen. Die vormen een boeiende uitdaging en vragen om een geïndividualiseerde, multimodale en soms inventieve benadering. Ik ben ervan overtuigd dat met een multidisciplinaire aanpak, waarbij de patiënt centraal staat, de beste resultaten behaald kunnen worden.

Mijn opleiding kinesitherapie combineerde ik met de studie orthopedische technologie, waarvan ik in 2021 een bachelor diploma behaalde. Dit maakt het mogelijk om een functioneringsprobleem vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Met vragen omtrent orthopedische hulpmiddelen (braces, voetheffers, rolstoelen, loophulpmiddelen, steunzolen,…) kan u altijd bij mij terecht voor info en advies.

Omdat ik wil blijven bijleren en mij verder specialiseren, staan er nog heel wat bijscholingen op de planning!"

Geconventioneerd
• Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

   - optie neurologische aandoeningen

"Tijdens vakanties kan je mij onder andere vinden in de bergen. Na de werkuren lopend in de natuur en occasioneel op de klimmuur."

Specialisaties

Nieuwtjes

Hebt u een vraag of wenst een afspraak ?

Het team van Kiné Lier staat voor u klaar, aarzel niet om ons te contacteren
NEEM CONTACT MET ONS OP
Wist je dat Jessy en Koen (zaakvoerders van Kine Lier) de eersteklasser in Futsal Proost Lierse mee runnen ? 
Klik hier voor meer info over Futsal Club Proost Lierse