ONZE THERAPEUTEN

Stijn Mortelmans

Ik ben Stijn Mortelmans. Mijn interesse in kinesitherapie is ontstaan doordat ik in het verleden zelf al enkele keren heb moeten revalideren. Ik vond het altijd fascinerend hoe de kinesist mij telkens weer kon oplappen.
Na mijn studie sportwetenschappen in de middelbare school was het voor mij dus een evidente keuze om zelf kinesitherapie te gaan studeren. Ik ben in 2021 afgestudeerd aan de Universiteit Antwerpen, met als specialisatie “Musculoskeletale kinesitherapie”.

Zelf mensen kunnen begeleiden en afhelpen van hun klachten vind ik enorm boeiend en geeft mij zeer veel voldoening. Ik probeer telkens uw klachten te plaatsen in het totaal plaatje. Op deze manier focus ik niet alleen op een symptomatische behandeling, maar probeer ik ook de onderliggende oorzaken aan te pakken.

Als paramedicus is het essentieel om up-to-date te blijven met de huidige ontwikkelingen binnen de kinesitherapie door regelmatig bij te scholen. Ik wil me in de toekomst verder verdiepen binnen de manuele en myofasciale therapie, dry needling, temporomandibulaire problematiek (kaakgewricht) en sportrevalidatie.

In mijn vrije tijd kan je mij terugvinden op een voetbalveld, op mijn ski’s/snowboard of op avontuur in de wijde wereld.


• Geconventioneerd
• Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie


Specialisaties

Nieuwtjes

Hebt u een vraag of wenst een afspraak ?

Het team van Kiné Lier staat voor u klaar, aarzel niet om ons te contacteren
NEEM CONTACT MET ONS OP
Wist je dat Jessy en Koen (zaakvoerders van Kine Lier) de eersteklasser in Futsal Proost Lierse mee runnen ? 
Klik hier voor meer info over Futsal Club Proost Lierse