ONZE THERAPEUTEN

Sofie Op de Beeck

"Ik ben Sofie Op de Beeck. Ik ben in 2014 gestart met de opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan UGent, omdat ik het fascinerend vond hoe ons lichaam gemaakt is om te bewegen. Daarom besteed ik zelf met plezier veel tijd aan bewegen en nieuwe ervaringen opdoen.

"Ik ben in 2020 afgestudeerd als kinesitherapeut binnen de afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie en sportkinesitherapie. Daarnaast vind ik het belangrijk om mij te engageren om mezelf bij te scholen met als doel up-to-date te blijven en nieuwe technieken / inzichten te leren kennen.
Eerst en vooral ben ik bezig met een cursus Dry Needling, vervolgens wil ik me verder verdiepen binnen de pré- en postnatale kinesitherapie en de manuele lymfedrainage.

Ik vind het belangrijk om de mens in zijn totaliteit te bekijken en niet alleen te focussen op de klacht op zich. Ik tracht om steeds de onderliggende oorzaak te gaan opsporen. Zowel curatief als preventief werken is voor mij essentieel."


• Gedeconventioneerd
• Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
"Ikzelf ga vaak lopen en speel Ultimate Frisbee. Net zo graag zet ik ook een stapje in de wereld om nieuwe oorden te ontdekken."

Specialisaties

Nieuwtjes

Hebt u een vraag of wenst een afspraak ?

Het team van Kiné Lier staat voor u klaar, aarzel niet om ons te contacteren
NEEM CONTACT MET ONS OP
Wist je dat Jessy en Koen (zaakvoerders van Kine Lier) de eersteklasser in Futsal Proost Lierse mee runnen ? 
Klik hier voor meer info over Futsal Club Proost Lierse