ONZE THERAPEUTEN

Maren De Block

In 2022 studeerde ik af en behaalde ik mijn masterdiploma revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie aan de Universiteit van Antwerpen.

Ik vind het enorm belangrijk om mensen te kunnen helpen en ben zelf zeer sociaal ingesteld waardoor ik snel ontdekte dat het beroep als kinesist echt iets voor mij zou zijn. Persoonlijk wil ik ernaar streven dat patiënten zich gerespecteerd en vertrouwd voelen.
Ondertussen breid ik mijn kennis nog verder uit door verschillende bijscholingen binnen de musculoskeletale kinesitherapie te volgen: manuele therapie aan ‘The International Academy of Osteopathy’. Aanvullend deed ik eerder al een cursus kinesiotaping. Op mijn ’to-do lijstje’ staat alvast een cursus dry needling. Naar de toekomst toe wil ik blijven specialiseren in topics die me erg aanspreken om zo de meest optimale zorg te kunnen bieden aan onze patiënten.

Mijn passie voor het menselijk lichaam en een gezonde levensstijl zijn ook terug te vinden in mijn vrije tijd. Zo houd ik mij bezig met verschillende sporten zoals fitness, tennis en hardlopen. Natuurlijk compenseer ik al dat sporten wel eens met lekker te gaan eten.

• Geconventioneerd
• Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Specialisaties

Nieuwtjes

Hebt u een vraag of wenst een afspraak ?

Het team van Kiné Lier staat voor u klaar, aarzel niet om ons te contacteren
NEEM CONTACT MET ONS OP
Wist je dat Jessy en Koen (zaakvoerders van Kine Lier) de eersteklasser in Futsal Proost Lierse mee runnen ? 
Klik hier voor meer info over Futsal Club Proost Lierse