ONZE THERAPEUTEN

Leonie Winckelmans

"In 2015 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut aan de K.U.Leuven. In mijn stageperiode kwam ik in contact met ademhalingstherapie en lymfedrainage a.m. Vodder. Dit vond ik zo interessant dat ik meteen daarna de cursus voor autogene drainage bij Jean Chevaillier ben gaan volgen en ben blijven
plakken bij mijn stageplek voor de eerste drie jaar van mijn carrière. In 2017 deed ik een postgraduaat aan de U Gent voor manuele therapie. Belangrijk voor een goede diagnosestelling en behandeling van rug- en nekproblemen.  Mijn vierde werkjaar ben ik bij Kine Lier komen werken. Ondertussen volg ik de cursus EFT (Emotional Freedom Techniques). Mijn ambitie is een stap verder te gaan en niet louter naar het mechanische aspect te kijken, de gehele persoon is van belang.
"

• Gedeconventioneerd
• Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

"In mijn vrije tijd hou ik me bezig met boeken lezen. Hoofdzakelijk gaan deze natuurlijk over lichaam en geest. Dansen en yoga staan wekelijks op mijn programma en ik hou van wandelen, fietsen en alles wat goed is voor onze dieren. Je hoort het al, met het lichaam en de natuur bezig zijn is mijn passie in het leven."

Specialisaties

Nieuwtjes

Hebt u een vraag of wenst een afspraak ?

Het team van Kiné Lier staat voor u klaar, aarzel niet om ons te contacteren
NEEM CONTACT MET ONS OP
Wist je dat Jessy en Koen (zaakvoerders van Kine Lier) de eersteklasser in Futsal Proost Lierse mee runnen ? 
Klik hier voor meer info over Futsal Club Proost Lierse