HET KINE LIER TEAM

Onze therapeuten 

Ontdek Koen, Jessy, Leonie, Jolien en Louka. Patiënten begeleiden en progressie zien maken tijdens het herstelproces is ons doel en onze passie.  Elke dag zetten we ons meer dan 100% in voor de gezondheid en het herstel van onze patiënten.  Dit doen we zowel tijdens persoonlijke sessies in onze praktijkruimte, alsook met aangepast advise en oefenschema’s voor thuis.

Leer ons alvast kennen, wij kijken er naar uit om met u binnenkort ook kennis te maken.

Koen Wittevronghel

Koen, papa van Vince en partner van Jessy, richtte samen deze
kinesitherapiepraktijk op in Lier. Hij studeerde in 2013 af als master in de revalidatie wetenschappen en kinesitherapie optie sport kinesitherapie en heeft een postgraduaat manuele therapie.
LEES MEER

Jessy Verschueren

Jessy, mama van Vince en partner van Koen, is sport kinesitherapeut met een postgraduaat manuele therapie. Ze specialiseerde zich in de
ondersteuning van sporters en sportclubs.
LEES MEER

Lisa Van den Borre

Lisa studeerde in 2020 af als inwendige therapeut aan de UA en vervoegde het Kiné Lier team met haar specialisaties. Een gezonde geest in een gezond lichaam is haar credo.
LEES MEER

Jolien Helmer

Jolien's passie voor sport, bewegen en het menselijke lichaam zorgde ervoor dat zij in 2014 de opleiding kinesitherapie en revalidatiewetenschappen starte aan de KU Leuven. Nu is Jolien voltijds bij Kiné Lier aan de slag.
LEES MEER

Louka Van den Eynde

“Mensen kunnen helpen is mijn passie”. Ze maakte van haar passie haar beroep en studeerde aan de K.U.Leuven af als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Momenteel volgt Louka een postgraduaat manuele therapie.
LEES MEER

Sofie Op de Beeck


LEES MEER

Hebt u een vraag of wenst een afspraak ?

Het team van Kiné Lier staat voor u klaar, aarzel niet om ons te contacteren
NEEM CONTACT MET ONS OP
Wist je dat Jessy en Koen (zaakvoerders van Kine Lier) de eersteklasser in Futsal Proost Lierse mee runnen ? 
Klik hier voor meer info over Futsal Club Proost Lierse