ONZE SPECIALISTATIES

Algemene kinesitherapie

Wat houdt deze behandeling in ? 

Wij behandelen alle orthopedische en neurologische letsels van de ledematen en de wervelkolom, zowel acute als chronische klachten.

Hoe wordt deze behandeling toegepast ?

Bij elke aandoening zoeken we steeds naar de onderliggende oorzaak van uw klachten. Zeker bij steeds terugkerende klachten is het essentieel niet enkel de klacht, maar ook de oorzaak ervan te behandelen.
Om zo efficiënt mogelijk te behandelen wordt een combinatie van manuele technieken (mobilisaties, zachte weefseltechnieken, stretching,…) toegepast. Deze worden, afhankelijk van het letsel, de doelstelling van de revalidatie en de oorzaak, aangevuld met houdings- en bewegingsadvies, oefentherapie, functionele bewegingstraining en thuisoefeningen.

Voor wie is deze behandeling geschikt ?

Enkele voorbeelden hiervan zijn spierscheuren, peesontstekingen, verstuikingen, kraakbeenletsels, tenniselleboog, fracturen, postoperatieve revalidatie na protheses, arthroscopieën, lage rugpijn, hernia, hoofdpijn,…
Bij de chronische aandoeningen zoals fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, whiplashtrauma's, ziekte van Parkinson, CVA, enz. zoeken we naar een evenwicht om u als patiënt zo goed mogelijk te begeleiden met als doel de klachten te verminderen en het dagelijks functioneren te verbeteren.
Bij wie kan u voor deze behandeling terecht ?

Hebt u een vraag of wenst een afspraak ?

Het team van Kiné Lier staat voor u klaar, aarzel niet om ons te contacteren
NEEM CONTACT MET ONS OP
Wist je dat Jessy en Koen (zaakvoerders van Kine Lier) de eersteklasser in Futsal Proost Lierse mee runnen ? 
Klik hier voor meer info over Futsal Club Proost Lierse