hello world!
Published: 5 april 2020

Belangrijke informatie i.v.m. Corona / Covid-19

Beste patiënten,

Het kabinet van Minister Maggie De Block vraagt ons om beschikbaar te blijven voor patiënten met een dringende kinesitherapeutische zorgnood.

Federale Overheidsdienst Volksgezondheid: Een volledige lock-down van de kinepraktijken is momenteel nog niet aan de orde. De continuïteit van zorg voor een bepaalde groep van patiënten blijft noodzakelijk.

Niet dringende kinesitherapiebehandelingen worden opgeschort. Voor zéér acute gevallen óf als u vindt dat uw fysieke toestand aanzienlijk achteruit gaat kan u ons nog steeds contacteren.

Éen-op-éénbehandelingen met het respecteren van alle gezondheidsmaatregelen wordt aanbevolen door de overheid en zoveel mogelijk toegepast in onze praktijk. Alle opgelegde maatregelen van de overheid zijn bij ons actief en wij verwachten ook van onze patiënten dat deze zéér strikt opgevolgd worden.

Neem bij het betreden van de wachtzaal even de tijd om onze voorzorgsmaatregelen door te nemen op het info-scherm alvorens u de praktijk verder betreedt.

Indien u een afspraak heeft bij ons vragen wij u om één of 2 grote handdoeken mee te brengen. Dat verlicht onze eigen voorraad en zo ligt u op uw eigen handdoeken.

Alvast bedankt voor jullie vertrouwen en medewerking.
Hou jullie gezond, hou rekening met "social distancing", blijf zoveel mogelijk "in uw kot" en tot binnenkort.

Koen, Jessy, Louka, Jolien, Leonie
Het team van Kine Lier

Hebt u een vraag of wenst een afspraak ?

Het team van Kiné Lier staat voor u klaar, aarzel niet om ons te contacteren
NEEM CONTACT MET ONS OP
Wist je dat Jessy en Koen (zaakvoerders van Kine Lier) de eersteklasser in Futsal Proost Lierse mee runnen ? 
Klik hier voor meer info over Futsal Club Proost Lierse